inkasso

Kas inkassole peab maksma?

By august 19, 2021 august 24th, 2021 No Comments

Viimasel ajal on võlgade sissenõudmisega tegelevad agentuurid olnud palju kõneainet pakkunud – mõned neist paluvad teil neile maksta ja teised ähvardavad kohtumenetlusega. Kas inkassole peab maksma? Meie lubame teile, et võlgade sissenõudmise protsess viiakse läbi professionaalselt ja meie keskendume teie ettevõtte jaoks parima võimaliku tulemuse saavutamisele, kui teil on võlgnevus. Meie teenuste eest ei võeta ettemaksu – seega ei maksta meile enne, kui te seda teete.

Oleme inkassofirma, mis töötab Eestis ja Euroopas. Pakume inkassolahendusi nii kodumaistele kui ka rahvusvahelistele võlausaldajatele. Me koosneme inimestest, kellel on aastatepikkune kogemus selles valdkonnas, kes pakuvad igakülgset abi, mida meie kliendid vajavad, et saada oma tasumata inkassot.

RED Inkasso on võlgade sissenõudjad. Teisest küljest oleme sertifitseeritud võlanõustajate rühm. See on meie ettevõtte süda ja hing. Suur erinevus. Suurema pildi puhul on mõningase vaatenurga puhul tegemist kahte tüüpi inkassofirmadega.

Võlgade sissenõudmine on tegevusala, mida tarbijad sageli valesti mõistavad. Selles artiklis selgitan, kuidas see tööstusharu toimib, ja pakun välja strateegiad, kuidas võlgade sissenõudmisega tegelevate asutuste puhul toimida. Üks asi, mida peaksite kõigepealt teadma, on see, et kui keegi võtab teiega maksmisega seoses ühendust, on suur tõenäosus, et tegemist on inkassofirmaga.

Leave a Reply